Липень 2020 – Літня програма стажування для студентів України

Програма стажування з наукових інновацій та підприємництва – 2020 США

Спільна програма Rutgers Global Experiential Learning Summer Institute (GEL), Нью-Джерсі, США та Українсько-американського університету Конкордія (УАУК), м. Київ, Україна

Програма базується на навчанні технологій вдосконаленого виробництва та застосування їх до підприємницької діяльності. Програма поєднує науку та інновації з бізнесом та економікою.

GEL – це міждисциплінарна можливість літнього навчання, яка з’єднує студентів з усього світу з відомими викладачами університетуRutgers для спільного вивчення рішень справжнього світового завдання. Під наставництвом викладачів студенти проведуть три тижні, живучи на території університету Rutgers, і будуть частиною науково-дослідного та підприємницького середовища спільно з Rutgers Makerspace – найсучаснішим осередком швидкого створення інновацій.

Студенти матимуть повний доступ до роботи з новітніми технологіями автоматизованого швидкого виробництва у найсучаснішому закладі.

Заклад Rutgers Makerspace – це 3 000 квадратних метрів центру навчання та розвитку для професорсько-викладацького складу, працівників, студентів та місцевої громади: 3D принтери, 3D сканери, Laser Cutters, Arduino Platform (Hardware та Software для Designing Products, Games and Services), найсучасніші Data Analytic Systems, a Wood Shop, Metal Shop, Auto Bay, Welding, CNC, Graphics, Textiles, Arts & Crafts та Commercial Kitchen.  

Вимоги до заявки та зарахування для студентів, які навчаються на бакалаврській програмі в УАУК, а також на бакалаврській програмі або еквівалентній програмі в будь-якому з інженерних, технічних чи інших університетів України. Група обмежується 20-25 студентами. Студенти магістратури можуть також подати заявку з можливістю стати лідерами навчальних груп.

Студенти можуть подати заявку в будь-який час до 1  березня 2020 року. Форму заявки можна отримати і в подальшому подати до Адміністративного офісу УАУК. Студенти, які не зараховані до УАУК, мають скласти тест з англійської мови в УАУК та надати транскрипт (академічну довідку) вивчених курсів та оцінок за останній семестр навчання. Прийняття до Програми повністю ґрунтуватиметься на поданій інформації. У разі необхідності адміністрація УАУК може запропонувати особисту співбесіду.

Дати програми

Програма 2020 передбачає попередню дату відправлення в п’ятницю 10 липня, з поверненням у неділю 2 серпня 2020 року. Ці дати можуть змінитися незначно залежно від перельоту.

Житло

Студенти будуть жити в студентському містечку університету Rutgers, житло розташоване приблизно в милі від закладу Makerspace.

Вартість програми

Вартість всіх академічних та культурних заходів на житло та трансфери в кампусі в США складає 2795 доларів (США) на одного студента. Міжнародні авіаперельоти, харчування та інші витрати – додаткові. Міжнародні авіаперельоти здійснюватимуться за груповою знижкою, щоб забезпечити найменші можливі витрати.

Вимоги до подорожі та візи

• Студенти будуть подорожувати виключно групою до університету Rutgers та до Києва

• Студенти повинні бути старше 18 років

• На час перебування необхідне підтвердження медичного страхування

 Контакти

Для УАУК:

Основний: доктор Наталія Процун, електронна пошта: natalia.protsun@uacu.edu.ua

Додатковий: пані Ольга Глазова, електронна пошта: olga.glazova@uacu.edu.ua

Для університету Rutgers:

Основний: Стівен Картер, електронна пошта: scarter@rutgers.edu

Додатковий: Лулі Куркунакіс, електронна пошта: louli@docs.rutgers.edu