УГОДА ПРО СПІВПРАЦЮ з ТППУ

Упродовж багатьох років ConcordiaUA співпрацює з Торгово-промисловою палатою України. Багато випусків студентів разом з викладачами приймали участь у форумах, виставках та інших заходах на запрошення ТППУ, завжди із великою користю завдяки новим контактам, спілкуванню на міжнародному рівні, розвитку навичок перекладу, проведення переговорів, укладання договорів і багато іншого.
29 січня 2020 р. наша співпраця була закріплена Угодою між Торгово-промисловою палатою України та Українсько-американським університетом Конкордія.
Предмет Угоди – це співпраця в сфері організації та проведення практики та стажування студентів, аспірантів з метою оволодіння сучасним досвідом з менеджменту виставкової діяльності, покращення знань іноземної мови, ознайомлення з новими формами торговельних відносин, проектною роботою, з європейським стилем та умовами праці в міжнародному середовищі.
Зараз, вже в рамках Угоди, наші студенти готуються до заходів присвячених візиту турецької делегації на чолі з Президентом Туреччини Ердоганом.