20 лютого 2020 – Старт он-лайн програми MBA!

Ступінь МВА виникла на початку 20 століття, 100 років тому!

І тому здається справді занадто давньою… Ще з 1960-х років МВА вибухнула на світовій арені і зараз є дуже поширеною скрізь (занадто поширеною, зважаючи на те, що деякі хороші школи закривають свої програми МВА).

Отже … Навіщо сьогодні MBA?

Наша програма MBA повністю інтегрує всі предмети в курсі Keystone, який викладається протягом трьох семестрів. У форматі цього курсу студенти розробляють бізнес-інноваційні плани для забезпечення розвитку продуктів та послуг у розумінні сталого розвитку, що задовольняють потреби споживачів.

Студентські команди отримують підтримку в їхній інноваційній роботі від викладачів та під час консультацій з менторами, міжнародна експертиза яких у бізнесі, урядовій діяльності чи соціальному секторі допомагає перетворити ідеї та плани на сталу інноваційну діяльність.

Тому, якщо ви плануєте працювати в галузі, що стосується бізнесу, в управлінні або бути засновником компанії, підприємцем, тоді MBA виправдає час, зусилля та витрати завдяки навичкам, знанням та контактам, які ви придбаєте! У вас буде фантастичний набір інструментів, який можна використовувати в багатьох сферах, пов’язаних з бізнесом.

Наша MBA викладається 100% англійською мовою – мовою міжнародного бізнесу. MBA від університету Конкордія відкриває двері для спільних програм з Університетом Rutgers та Університетом Конкордія Вісконсин (США), з німецькими університетами Кобленц-Ландау, університетом Тріра та університетом прикладних наук Вормс.

Наші викладачі та запрошені лектори занурюють вас у світ бізнесу. Ви набудете міцних ділових зв’язків, ще будучи студентом. Ви будете мати можливості долучитися до різних практичних сфер бізнесу, які відповідають вашим здібностям та інтересам.

Працевлаштування гарантоване.

Наше міжнародне середовище

Студенти з понад 40 країн сприятимуть розвитку ваших навичок міжкультурної комунікації, а наша програма забезпечить розвиток досвіду міжнародних відносин. Ви зустрінетесь зі своїми міжнародними діловими партнерами – деякими ще в аудиторії, деякими – під час стажування в Україні, Німеччині, Нідерландах та США.

Якщо ви хочете побудувати кар’єру у відомій багатонаціональній компанії або заснувати  свій власний успішний бізнес, наша MBA призначена для вас.

Програма MBA має акредитацію FIBAA, яка визнається на національному та міжнародному рівні та акредитацію Міністерства освіти і науки України.

Наші випускники живуть у таких країнах:

  • Україна 52%
  • США 12%
  • Гана 8%
  • Канада 5%
  • Великобританія 3%
  • Німеччина 3%

Наші випускники працюють у таких галузях:

  • Розвиток бізнесу 12%
  • Продаж 11%
  • Маркетинг 6%
  • Операції 6%
  • Медіа та комунікація 4,5%
  • HRM 4,5%

Наші випускники працюють у:

Ласкаво просимо до інноваційної MBA в університеті Конкордія в Україні!

І якщо ви хочете долучитися до досліджень в галузі економіки після закінчення MBA, наша докторська програма Ph.D. з економіки – саме для вас!