Dual Bachelor`s Degree Program

Anastasiia Kravchenko and Bogdan Shkil were the first graduates of the Dual Bachelor`s Degree Program.

https://www.concordia.edu.ua/uk/universytet-minnesoty-ssha-gp/

Anastasiia and Bogdan transferred to study at the University of Minnesota Crookston (USA) after three successful years at our university in August 2018. During the academic year they passed the necessary subjects and in May 2019 received diplomas from the University of Minnesota.

Now Anastasiia and Bogdan work in a financial company in the USA and shared their impressions about studying:

«Хочемо подякувати Українсько-американському університету Конкордія за надані можливості та за підтримку в досягненні успіху. Завдяки міжнародній бакалаврській програмі подвійних дипломів  ми змогли вступити до Університету Міннесоти Крукстон і протягом усього навчання мали підтримку від Конкордії.

 Головним пунктом був трансфер усіх годин навчання в Конкордії до університету США, що неймовірно полегшило наше перебування й навчання.

Можливо, самі на той момент не розуміючи як, але наполегливо вчившись, ми за два семестри здобули ступінь бакалавра з GPA 3.9 (4.0 – найвища оцінка) і були занесені до Листа Декана – лист, де лише найуспішніші студенти.

Закінчивши навчання у Міннесоті, ми швидко отримали роботу в Encore Capital- найкращій компанії у своїй галузі в США – і пишаємося своїми досягненнями.

 Завдяки нестандартній формі навчання у ConcordiaUA ми легко адаптувалися до американської системи і швидко отримали диплом, а постійне вивчення бізнес-англійської допомогло швидко опанувати предмети в Університеті Міннесоти. Ми впевнені на 100%, що правильно обрали Українсько-американський університет Конкордія, і лише завдяки цьому ми мали змогу здійснити свою мрію й почати свій шлях у США.»