Our good choice is ConcordiaUA!

Lesia Miroshnichenko, the student’s mother, talks about the difficult choice of higher education.

«Вітаю, мене звати Леся, я мама Мірошніченко Владислава, студента першого курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини».  Я  хотіла б поділитися своїми враженнями й досвідом, як ми шукали університет для навчання  і знайшли  Українсько-американський університет Конкордія.

Син навчався за кордоном в англомовній школі, тому наше перше завдання було знайти університет, де навчання буде проходити тільки англійською мовою, і друге, не менш важливе, вартість навчання. Коли я вже майже втратила надію знайти те, що нам підходить, я випадково у фейсбуці побачила рекламу ConcordiaUA. І я насправді навіть і гадки не мала, що в Україні взагалі є університет, де викладають тільки англійською і, головне, вартість зовсім не європейська. Вартість навчання за кордоном дуже висока, і тому багато хто бере кредити на навчання і потім пів життя треба розраховуватися. Тому, коли ми знайшли Українсько-американський університет Конкордія, нашій радості не було меж. Ми перечитали відгуки студентів, через фейсбук я знайшла студентів, які вже скінчили навчання цього року і успішно працюють у провідних компанія світу. Вони також підтвердили, що жодного дня не пожалкували про свій вибір.

Тож після всього знайденого і прочитаного вибір був зроблений на користь ConcordiaUA. Особливу подяку хочу висловити проректору з навчально-методичної роботи Кондратенко Л. І.! З першої хвилини спілкування я зрозуміла, що ми в надійних руках. Любов Іванівна не тільки була досяжна 24 години на добу, але й заздалегідь передбачала, де може бути перешкода, і зразу пропонувала рішення.

Спостерігаючи за навчанням сина, я бачу справжніх знавців своєї справи, які не тільки кваліфіковані фахівці, але й турботливо дбають про своїх студентів і з розумінням ставляться до їхніх проблем. Дякую Вам, що Ви показуєте реалії сучасного освітнього простору, у якому можна бути конкурентоспроможним  на ринку праці. Завдяки справжнім професіоналам своєї справи, які викладають на повну, українські студенти мають можливість бути дійсно кваліфікованими кадрами, а не просто випускниками вищого закладу освіти.

Concordia UA – найкращий університет України!»