ConcordiaUA provides clear knowledge and skills

Anastasiia Baiuk, II year student, speciality “International Economic Relations + BBA”.

Anastasiia shares her experience about ConcordiaUA:

“Ось уже другий рік я навчаюся в Українсько-американському університеті Конкордія. За цей, здавалася б, короткий час у мене сформувалася своя думка та враження про цей навчальний заклад. Саме їх я хочу коротко описати.

За два роки навчання я набула дуже багато важливих навичок та знань. Щоб бути точнішою: навчилася вільно виступати перед публікою, висловлювати та демонструвати свої думки та ідеї, здобула глибокі знання з різних предметів (тісно пов’язаних з бізнесом та менеджментом), покращила англійську та німецьку мови. Усе це завдяки сильній мотивації та підтримці викладачів. Дуже важливо вміти показати себе, а ще важливіше – отримати фідбеки від професіоналів своєї справи. За дуже короткий час я розвинула навички, яких досі не мала.

Я вважаю, що варто відстежувати персональний ріст, щоб побачити недоліки та їх виправити. Можу сміло сказати, що цей ріст у мене є. Як і всі навчальні заклади, ConcordiaUA має свої недоліки, хоча вони не так помітні. Я рада, що університет дає чіткі знання та скіли, які ґрунтуються на практиці. Незважаючи на карантин, ми працюємо разом над нашими цілями та мріями. Тому я буду продовжувати цей нелегкий шлях разом з ConcordiaUA! “