My friends are incredible!

Anastasiia Cherepashchuk, II year student, speciality “International Economic Relations + BBA”:

“Люди – істоти соціальні. Нас постійно оточують люди, а ми постійно оточуємо людей. Це основа основ соціуму  та основа нашого буття. Також з кожним новим етапом нашого життя навколо нас з’являються нові обличчя. Так і з університетом: новий етап – нове оточення – нові знайомства та зв’язки.

Оскільки  я з іншого куточка країни, університет для мене був річчю, яка доводила до мурашок та заставляла трішки нервуватися своєю невизначеністю в людях, яких тут зустріну. Але як-то кажуть, не так сталось, як гадалось? Тут мене чекала чудова атмосфера, а головне – люди, без яких я тепер не уявляю свого життя. З ними кожна лекція, кожний заданий проєкт стає наче веселим святом, що круто допомагає вчитися із задоволенням. І всі вони – неймовірні надихаючі особистості, що мотивують мене кожного разу на кращий результат.

Звісно ж, в університет ми йдемо за новими знаннями та дипломом, проте він дає нам ще одну важливу частинку життя – нових друзів. І це один з найкрутіших аспектів студентського життя 🙂 “