Online event from AISEC Career Start – 27.11.2021

Anastasiia Chubenko, III year student of the specialty “International Economic Relations” invites you to participate in the online event from AISEC Career Start.

“Хочу запропонувати усім студентам взяти участь в онлайн івенті від AISEC Career Start. Кожен хто відвідає конференцію – матиме повне уявлення про три різні сфери і зрозуміє, в чому хоче професійно рости: в компаніях, створені власної справи чи роботі над соціальними проєктами.

Буде можливість дізнатися про професійний розвиток у компаніях. Крім цього, можна буде послухати мотивуючі виступи від людей, які мають власну справу і успішно розвиваються в цьому напрямку. А також можна буде познайомитися з особливостями такої сфери, як робота в соціальних проєктах.

Не можна пропустити такий шанс, адже спікерами конференції будуть:

  • Міша Максимов, засновник компанії Belkins
  • Вадим Кириленко, автор подкасту “Вусф Гоголя”
  • представники компаній: Nestle, Genesis, Coca-Cola HBC, HealthJoy, SMART IT, JatApp, Yalantis

Я хочу відвідати цю подію аби краще розібратися у кожному напрямку і зрозуміти для себе, що мені підходить більше. А також, такі конференції завжди допомагають здобувати нові та корисні знайомства.

Тож пропоную кожному приєднатися до цього івенту для того, щоб раз і назавжди розібратися в питаннях, які стосуються вище описаних трьох сфер, а також, аби знайти себе у якійсь з них!

Розвиватися і дізнаватися більше – це круто! Приєднуйся!

Коли: 27 листопада

Де: YouTube

Зареєструватися і знайти більше інформації можна тут: https://aiesec.ua/career-start