Seasons greetings from our friends

Дорогі колеги, друзі, соратники, однодумці та дизайнери зі творчого педагогічного пера УКРАЇНСЬКО-АМЕРИКАНСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ КОНКОРДИЯ!

Сердечно вітаю всіх Вас з новорічними святами! Від щирого серця бажаю міцного духовного стану, здоров’я, життєвого оптимізму, нових звершень у науково-педагогічній діяльності!

Мені було дуже комфортно разом з вами в житті зробити величезний внесок у різні напрямки фізики та лірики. Коло моїх інтересів було і є надзвичайно широким, мені довелося працювати в багатьох галузях науки і техніки: в галузі радіоелектроніки – діагностики технічного стану елементної бази елементів пам’яті (канд.техн.наук), гідроакустики – дослідження мови дельфінів, філології – вирішення проблем перекладу технічної літератури для забезпечення наукових досліджень (доцент), поезії – літературного перекладу байок європейськими мовами.

Весь час шукаю нові галузі для застосування методів перекладу інформації, намагаюся скрізь знаходити сміливі та несподівані рішення. Залишаюся таким же привабливим у спілкуванні та безкомпромісним у вирішенні наукових питань.

Щиро Ваш доктор педагогічних наук, доцент, кандидат технічних наук ПАНОВ Сергій Феофанович.