The city is waiting for the holiday

Anastasiia Kosharna, II year student of the specialty “Management” walked around Kyiv and told which New Year’s locations are worth visiting:

«За тиждень до Нового Року, столиця України вже приготувалася до свята. Прогулюючись Києвом, ми можемо на кожному кроці натрапити на пишно вбрані ялинки і новорічні інсталяції. Проте, я раджу вам спершу побачити 3 певні локації, відвідавши які ви точно отримаєте заряд новорічного настрою.

  • «Зимова країна» на ВДНГ. Якщо ви бажаєте розважитися та гарно пофотографуватися — Виставковий центр для вас. Комплекс містить в собі ковзанку, неймовірно гарні новорічні фігурки, венеціанську карусель, резиденцію Санти, музей Нового Року та ще багато чого іншого (фот. 1-3)
  • Головна ялинка Києва на Софіївській площі. Цього року вона ще прекрасніше ніж завжди. Біля ялинки ви також знайдете ковзанку і венеціанську карусель, а на площі весь час грають новорічні пісні (фот. 4)
  • «Хеппі місто» на Даринку. Територія тут набагато менша, ніж на ВДНГ, проте має свою ковзанку і новорічний ярмарок. А ось основну увагу я б хотіла звернути на чудові святкові інсталяції та міні-ялинки. Вони неперевершені!”