Recruitment begins for the IV NATO Parliamentary Assembly Youth Model

Мережа захисту національних інтересів «АНТС» запрошує студентів усіх університетів України приєднатися до спільноти євроатлантистів. Стартує IV Молодіжну Модель Парламентської Асамблеї НАТО. Учасники моделі матимуть унікальну можливість дізнатися більше про НАТО, навчитися вести переговори, знайти нові впливові контакти та стати частиною команди, що наближає Україну до вступу в Альянс.

Якщо Ви амбітні, ініціативні особистості, які люблять поєднувати навчання з додатковими активностями, маєте бажання спробувати свої сили в моделюванні подій міжнародного значення, цікавитеся політикою та готові поринути з головою в суміжні з нею сфери, мрієте познайомитись із експертами та політиками, які ведуть Україну в НАТО — Ви саме ті, кого ми шукаємо!

«Молодіжна модель ПА НАТО» — це платформа для активної, прогресивної молоді з євроатлантичними переконаннями.

IV «Модель молодіжної Парламентської Асамблеї НАТО» організовано командою Мережі захисту національних інтересів «АНТС» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст цього заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Реєстрація за покликанням до 26 квітня 2024 року https://docs.google.com/…/1AcyXbz1imyVACcdR…/viewform