Workshop for high school students

Anastasiia Kovalchuk STEM освіта 230 школа

Вітаю, шановні друзі, учні та вчителі!

До наших випускників завітали гості з Українсько-американського університету Конкордія. Їхній візит став для учнів справжнім відкриттям нових можливостей якісної бізнес-освіти за світовими стандартами.

Їхні розповіді змусили по-новому поглянути на майбутнє та усвідомити потенціал, який відкриває якісна освіта. Зустріч вразила неймовірними перспективами навчання і кар’єрного зростання у міжнародному середовищі. Прямо тут, в Україні!

Також одинадцятикласникам запропонували взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді з ділової англійської мови, яка дає шанс отримати до 100% знижки на англомовні бакалаврські програми. Це справді захоплююча новина! Перш за все, сама олімпіада – це чудова можливість випробувати свої знання англійської у ділових ситуаціях та продемонструвати навички професійного спілкування. Це безцінний досвід, який знадобиться у майбутній кар’єрі. Уявіть тільки – чотири роки навчання англійською мовою за американськими підручниками та стандартами, запрошені викладачі з провідних університетів світу, можливості міжнародного обміну та подвійних дипломів. А після випуску – перспективи стажування та роботи у великих міжнародних компаніях. Фактично, переможці отримують “все включено” для блискучого старту професійної кар’єри!

Безсумнівно, зустріч надихнула всіх ретельно проаналізувати свої цілі та можливості після школи. Адже саме від правильного вибору шляху залежить, наскільки далеко зможемо піти у досягненні успіху.

Щиро дякуємо представникам університету за їхній візит до нашого Вулика!

Information from Facebook