Natalia Protsun – Innovations at ConcordiaUA

Natalia Protsun, Ph.D., Dean of Management and Business Department

The best universities in the world are powerful, creative, progressive. Why are they so attractive? It is a difficult question if you did not study there.

What attracts applicants?

Найкращі університети світу – потужні, креативні, прогресивні. Чим вони так захоплюють? Складне питання, якщо ти не навчався там. 

Діяльність Українсько-американського університету Конкордія реалізується на основі кращих світових освітніх тенденцій. Він – один з найпрогресивніших приватних університетів в Україні. Топ-10 за результатами ЗНО вступників; випускники, що працюють у провідних міжнародних компаніях – найголовніші показники високої якості навчання.  

Що ж приваблює абітурієнтів? Ось основні чинники: 

  • інноваційні підходи подання інформації, 
  • використання американських стандартів викладання,
  • започаткування нових програм та курсів, що є рушійною силою для отримання найпрогресивніших знань здобувачами;
  • викладання англійською мовою;
  • використання американських підручників та світових кейсів та ще багато іншого. 

Так, магістри з осені 2019 року отримали доступ до нового курсу “Keystone”. Цікава назва. Чи не правда? 

Keystone (англ.) – основний, ключовий камінь. А що в навчанні на освітній програмі «Бізнес-адміністрування» може стати таким важливим  елементом? Звісно, – це знання та навички, які сприятимуть швидкому розвитку менеджера або підприємця. 

Тож, і цей курс було створено задля пришвидшення можливостей успішної реалізації бізнес-ідей студентів. Побудова бізнес-планів, презентація перед потенційними інвесторами та виокремлення найцікавіших проектів для подальшої розробки прототипів в Америці – це стало основною метою курсу. 

Тож, якщо Ви хочете приєднатись до прогресивної молоді та стати магістром, звертайтеся на електронну пошту info@uacu.edu.ua. 

Більше інформації про університет за лінком concordia.edu.ua.