Business English Competition is my ticket to successful education

Anastasiia Fliahina, IV year student, Specialty “International Economic Relations + BBA”, winner of Business English Competition, is a successful student and has a student scholarship. Anastasiia also received a mobility grant from Koblenz-Landau University (Erasmus+):

“Коли я згадую про вибір університету, то все чудово склалося, ніби само собою.

Спочатку  я наче випадково побачила назву університету в рейтингу найкращих вишів країни і мене зацікавила назва. Загалом у моєму списку було 3 університети, включаючи ConcordiaUA. Ми з батьками відвідали їх за рік до вступу.

 Коли ми прийшли  до ConcordiaUA, з нами привітно поспілкувалися, розповіли про умови навчання. І також повідомили про можливість навчання зі знижкою за умови отримання призового місця на олімпіаді університету з ділової англійської мови. Тоді до самої олімпіади залишалося приблизно півроку. Ми знайшли репетитора, і я почала вивчати ділову англійську.

І в мене вийшло: я змогла скласти тест, а також зробити презентацію про компанію. Це вимагало зусиль, тренувань, коли вся моя родина багаторазово слухала мою презентацію. Але це було варто того, і навіть до отримання результатів олімпіади я була щаслива, що взяла участь у ній, адже вона дала мені багато досвіду.

А на початку навчального року мене, як і інших студентів, запросили на фотозйомку для університету, про яку в мене досі приємні спогади.

Тож ConcordiaUA – це моя родина, до якої мене прийняли з турботою й радістю і продовжують піклуватися протягом усього навчання. “