ІТ & Інновації: cпадщина та навчання

4 листопада 2019 року в рамках УАСУ відбувся захід “IT & Innovation: Legacy and Learning” в рамках курсу “Принципи підприємництва”.
Перша частина заходу була присвячена презентації другої книги «LEGACY UKRAINE: IT and Innovation» (“Спадщина Украйни: ІТ та Інновації”). Студенти мали унікальну можливість поспілкуватися з Сашею Естоне, автором серії LEGACY UKRAINE. Іван Степурін, директор видавництва «Саміт-книга», Сергій Вакарін та Олег Науменко, винахідники та учасники, обрані LEGACY UKRAINE, також виступили із захоплюючими промовами.

Крім того, представники держави розповіли про кілька способів підтримки майбутніх винахідників. Промовці згадали багато фондів, які допоможуть втілити будь-яку ідею в життя.
Крім того, Пол Томас, провідний експерт з питань бізнесу та спеціальний радник ректора УАКУ, та Наталія Процун, декан факультету управління та бізнесу (Українсько-американський університет Конкордія), представили програму
2020 року “Інновації та Підприємництво”.

Під час цього заходу студенти отримали порцію натхнення для генерації нових ідей, бойового настрою та філософського ставлення до невдач.