Подвійні дипломи з США

Учора два наших студенти, які стали першими у нашій програмі подвійних дипломів бакалаврів з Університетом системи Міннесоти, успішно завершили навчання у США і отримали довгоочікувані дипломи. Це – Анастасія Кравченко та Богдан Шкіль.

Три роки навчання у нас, в Українсько-американському університеті Конкордія, і один рік в Університеті Міннесоти (місто Крукстон). Дуже успішно були переведені та зараховані кредити нашого університету до Міннесоти. Студенти легко долучилися до навчання в Америці, адже мова навчання, система та бізнес-спрямованість контенту виявилися дуже схожими до наших. Отже, Анастасія Кравченко та Богдан Шкіль отримали дипломи бакалаврів раніше за своїх однокурсників у Києві: тут ще місяць навчання, держіспити…

Дуже щасливі за наших випускників у США!

Відкриттю програми подвійних дипломів передувала праця над договором про співробітництво, зустріч нашої адміністрації з деканом університету Міннесоти, візити американської адміністрації до нашого університету, детальний артикуляційний договір про спільну бакалаврську програму, узгодження навчальних планів, програм (syllabi), систем оцінювання, кредитів, транскриптів (академічних довідок) та багато ще чого: емоцій, хвилювань наших студентів, їх батьків, викладачів, співробітників й адміністрацій обох університетів.

Хочу від себе особисто подякувати Канцлеру університету Міннесоти Крукстон доктору Мері Хольц-Клоз, декану бізнес-школи університету доктору Кевіну Томпсону, директору з прийому студентів (на момент трансферу наших студентів) пані Мішель Кристоферсон, директору міжнародного відділу пані Кімберлі Жилетт. Завдяки вашому ентузіазму, надзвичайним зусиллям, спрямованим на розвиток міжнародного співробітництва, ця програма успішно відбувається. Велика вдячність співробітникам й викладачам Українсько-американського університету Конкордія та Університету Міннесоти Крукстон!

Рухаємося далі!