Наталія Процун — Про кібербезпеку з провідними спеціалістами США

Наталія Процун, Ph.D., декан факультету менеджменту та бізнесу

ХХІ століття – це час глобальних викликів. В період технологічного прогресу важливого значення набуває вміння орієнтуватись в інформаційному просторі та захищати персональні дані. Що ж робити, якщо ти підприємець? До кого звертатись за підтримкою та порадами?

Спеціально для Вас Українсько-американский університет Конкордія започатковує новий курс «Основи кібербезпеки підприємства», що буде викладатись провідними американськими спеціалістами.

Чому саме в нас? Університет переймає найкращі світові практики, викладання англійською мовою, до навчання залучаються найкращі топ-спеціалісти різних галузей, американські підручники, визнання дипломів за кордоном, а також студенти з найвищими результатами ЗНО гарантують формування особливої атмосфери передачі знань та досвіду.

З 28 квітня університет пропонує всім долучитись до унікального курсу «Essentials of Enterprise Cyber Security», де будуть розглянуті такі теми:

  • стратегічне планування в кібербезпеці;
  • планування надзвичайних ситуацій;
  • управління інформаційною безпекою на комерційному підприємстві;
  • показники безпеки та ефективності в кібербезпеці;
  • майбутнє кібербезпеки та ще багато інших.

Тож, якщо Ви бажаєте поглибити свої знання в сфері ІТ, поспілкуватись з американськими спеціалістами, отримати сертифікати за прослуханий курс, де Вам запропонують унікальні для України знання та навички, то пишіть на info@uacu.edu.ua.