Магістерські програми в Університеті Конкордія (США)

14 травня 2020 року Університет Конкордія  (Вісконсин, США)  та Українсько-американський  університет   Конкордія  (Київ, Україна)  провели  Zoom – зустріч  для   студентів   нашого університету  стосовно  подальшого розвитку магістерської програми подвійних дипломів.

Отримати  диплом відомого американського університету в наш час – реальність. Це  легко і просто. Було б лише бажання вчитися.

https://www.concordia.edu.ua/partners/wisconsin-ann-arbor/

Для цього необхідно поступити до ConcordiaUA на  програму магістрів «Бізнес-адміністрування» + МВА. З 15 предметів нашої програми потрібно прослухати 9 – у нас, а 6 дисциплін  в Університеті Конкордія (США). Навчатися в американському університеті можна в онлайні або в кампусі  США  із  зануренням  в  міжнародне  середовище.

Спільна програма подвійних дипломів має переваги: це  можливість отримання   двох дипломів; навчання в міжнародному середовищі; робота з викладачами міжнародного рівня; доступність до найбільших бібліотек, баз даних, електронних ресурсів та видань університетів; відсутні транспортні та візові витрати при онлайн – форматі.

Докладніше про магістерську програму: https://www.concordia.edu.ua/uk/admission-for-master-degrees/