Першокурснику ConcordiaUA – 2020

Шановні першокурсники!
Ми раді вітати Вас у нашому університеті!

Ураховуючи необхідність адаптування вступників до освітнього процесу в університеті, для бакалаврів 1 курсу запроваджується стаціонарна форма навчання: з 15 вересня 2020 року заняття будуть проходити згідно з розкладом в аудиторіях за адресою: Київ, вул. Тургенєвська, 8/14.
Розраховуємо, що епідеміологічна ситуація буде покращуватися, і це дасть можливість більшість занять проводити в аудиторіях і в майбутньому. Поки аудиторні заняття заплановані до 13 жовтня. Якщо епідеміологічна ситуація в Києві не покращиться, далі заняття будуть проходити в онлайн із здачею підсумкових іспитів з предметів (Finals) в аудиторії.
З 07.09 на електронні адреси першокурсників будуть приходити листи з новими корпоративними електронними скриньками. На корпоративні емейли студенти одержать розклад занять та актуальну інформацію щодо організації навчального процесу .
Заняття для першокурсників розпочнуться 15 вересня о 12.30.
Першокурсників, батьків ми запрошуємо на урочистості з нагоди свята першокурсників, яке відбудеться 14 вересня о 17:00 онлайн.
Напередодні ми направимо на Ваші емейли посилання на зустріч в Zoom. Ви зможете поділитися ним зі своїми батьками, друзями.

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами, шановні першокурсники, та бажаємо всім здоров’я!