Українсько-американський університет Конкордія (ConcordiaUA) запрошує на вебінар з технологій онлайн-навчання

Шановні колеги!
Останній місяць літа, багато хто з викладачів відпочивають, але всі хвилюються щодо нового навчального року, розуміючи, що скоріше за все лева частина навчання буде відбуватися онлайн. Тепер онлайн за будь-яких обставин твердо увійшов в українське академічне життя (нарешті і заочна та вечірні форми будуть трансформуватися у формат 21 століття). Отже сподіваємося на сприятливу епідеміологічну ситуацію і готуємося до якісного онлайн-навчання.

ConcordiaUA запрошує Вас на вебінар з можливостей онлайн-освіти, який проведе наш американський колега – д-р Джон Джонсон з університету штату Колорадо на тему: Можливості та виклики онлайн-навчання 11 серпня о 17:00 за київським часом. Робоча мова – англійська, запрошення буде надіслано на Вашу електронну пошту, для цього зареєструйтеся (кількість місць обмежена):

https://www.concordia.edu.ua/uk/forma-dlya-reyestracziyi-na-vebinar/#

Вебінар буде тривати одну годину, участь безкоштовна. Ведемо зараз перемовини з д-ром Джонсоном щодо проведення серії вебінарів, а можливо й семінарів, коли умови для подорожування будуть сприятливішими.
Якщо у Вас виникли питання, пишіть і телефонуйте – Ольга Глазова, керівник міжнародного відділу ConcordiaUA: olga.glazova@uacu.edu.ua, +380 (50) 440 13 56.

Speaker: Dr. John Johnson – Faculty, Colorado State University Global Campus

Topic: Opportunities and Challenges of On-Line Learning

‪Starting: August 11, Tuesday, 2020, 5pm Kyiv time‬

Duration: 1 hour