Для успішного навчання все має значення

Олексій Бистров, студент І курсу спеціальності «Менеджмент» та міжнародної програми ВВА. Олексій одержує студентську стипендію, тому  навчається в університеті безкоштовно. Він має неодміну умову такої стипендії – шкільну золоту медаль:

«Я, як і багато інших підлітків, не дуже любив школу. І це м’яко кажучи. Мабуть, тому я нічого не чекав від навчання в університеті. Це мала бути така ж рутина, як і школа. Абсолютно ніяких позитивних сподівань…

Головні враження з’явилися після першого навчального дня. Знайомство з чудовими одногрупниками, викладачем та оглядом місцевості навколо університету зробили той день. Але я розраховував на те, що надалі усе знову перетвориться в одноманітне відвідування.

Пройшов перший тиждень, за ним другий, третій. Це дивно, але мені не було нудно. Навіть враховуючи довгі лекції, що іноді втомлюють через велику кількість інформації, мені хочеться вчитися.

Перший семестр успішно пройдено, тому я маю повне враження від університету. Спершу, мені до вподоби розташування. У корпусі є кафетерій, поряд з будівлею – магазин та ресторан, а якщо не лінь трохи пройтися – у вашому розпорядженні універмаг “Україна”.

Наступне, що мені подобається – викладення матеріалу. І я навіть не про англійську мову, що мене безперечно привабило, а про те, як цікаво викладачі проводять лекції. Хтось скаже, що нудно, або недостатньо інформативно, або незрозуміло, та кожен погодиться – краще ніж у школі.

Останнє, чим би я хотів поділитися – як мені пощастило з групою. Нам є про що поговорити, у кожного – цікаві вміння та хобі, та найважливіше – що ми здружилися. Ми радо допомагаємо один одному, не сваримося, що дивно, і просто чудово проводимо час в університеті.

Безперечно, вчитися в університеті, ще й англійською мовою, складно, місцями навіть незрозуміло, але коли викладачі та й сам університет сприяє тому, щоб ти вчився, це надихає та підбадьорює.»