Екологічний проєкт «Озеленення планети»

Дар’я Крайник студентка І курсу спеціальності «Менеджмент» та міжнародної програми ВВА. Дар’я одержує студентську стипендію, тому  навчається в університеті безкоштовно. Вона має неодмінну умову такої стипендії – шкільну золоту медаль.

Дар’я  стала учасницею проекту Greening the Planet та долучилася до акції озеленення Києва. Засадження ялинки відбулося на вулиці Митрополита Василя Липківського. 

Наші студенти долучилися до акції Благодійного фонду «Озеленення України», організатора глобального екологічного проєкту «Озеленення планети».

Ціль проєкту – привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми планети, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними еко викликами.

Завдання «Озеленення планети»: висадити 1 млн. дерев за 1 день у 100 країнах світу. Провести загальнодержавну та міжнародну інформаційну кампанію по висадженні дерев. Консолідувати українське суспільство, об’єднавши бізнес, владу, громадськість і ЗМІ довкола природоохоронної, екологічної тематики та сформувати колективну історію об’єднання українців по всьому світу.

 У 2020 році організаторами за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів і Державного агентства лісових ресурсів України, в рамках проекту «Озеленення України», було реалізовано масштабну екологічну Акцію «1 000 000 дерев за 24 години». У рамках даної Акції за добу разом з партнерами було висаджено понад 2 млн. дерев. Участь в ініціативі взяли 53 тисячі українців із усіх областей України та 10 країн світу. Дане досягнення відзначено реєстрацією світового рекорду.