Відбулася міжнародна конференція «Сталий розвиток: погляд молоді»

Сьогодні в Університеті відбулася традиційна щорічна конференція «Сталий розвиток: погляд молоді», яка є платформою для презентацій та обговорення найактуальніших проблем в цій царині.

Кожного разу ця подія є унікальною, а пошук відповідей на складні питання не залишає нікого байдужим. Цього року багато уваги було приділено питанням просвіти та підвищенню обізнаності, тому, як студенти бачать розвиток сучасної освіти та її потенціалу для забезпечення сталого розвитку.

Жваву дискусію викликали проблеми еко-лицемірства компаній, «зеленого» відмивання грошей й того, як споживачі можуть впливати на ситуацію. Були і мотиваційні виступи, та, навіть, поема про сталий розвиток, адже емоційна небайдужість та готовність до змін є невід’ємною частиною сталого розвитку.

Онлайн формат дозволив зібрати разом не тільки наших традиційних учасників з Національного університету харчових технологій (Київ), Вісконсинського університету Конкордія (Concordia University Wisconsin, США), Університету економіки та гуманістики (University of Economics and Humanities, Польща), але й нових активних та зацікавлених виступаючих з Університету менеджменту (Acsenda School of Management, Ванкувер), Африканський Університет Назарету (Africa Nazareth University, Кенія).