Підтримка університетів-партнерів

У перші ж дні військових дій на території України наші університети-партнери запропонували свою підтримку та допомогу. Серед них Acsenda School of Management (Канада), Concordia University Wisconsin (США), Richmond International University (Великобританія), Bahcesehir University (Туреччина), а також університети Німеччини: Trier University (м. Трір), University of Applied Science (м. Вормс), Koblenz – Landau University (м. Кобленц).

Уже сьогодні 36 наших студентів розпочали слухати п’ять курсів ( International Marketing Management, Global Supply Chain Management and Logistics, Recruitment and Selection, Employee Relations, Workplace Safety and Wellness, Technology Enabled Business Process Management) в Acsenda School of Management з канадськими викладачами. Успішні результати з прослуханих курсів ми зможемо перезарахувати до індивідуальних навчальних планів за програмою мобільності. Також ми уточнюємо останні умови  безкоштовного навчання офлайн у літньому семестрі АКСЕНДА для декількох наших студентів.

Через декілька днів наші бакалаври, магістри, аспіранти почнуть вивчати понад п’ятнадцять курсів за програмою мобільності в Concordia University Wisconsin (США).  Це дуже важливі програми для наших студентів, які мають можливість навчатися в провідних американських викладачів.

З початку квітня 2022 року біля десяти наших студентів розпочали навчання в кампусах Університету Тріра.  Наші партнери забезпечили студентів безкоштовним житлом. Також Університет Тріра оголосив програму студентської мобільності  з вересня 2022 року. Йде відбір номінантів.

Bahcesehir University (Туреччина) також запропонував направити наших студентів на один семестр до своїх кампусів за програмою мобільності. Номінанти будуть обрані вже зовсім скоро.

Улітку студенти будуть вивчати декілька курсів в лондонському Richmond International University  (Великобританія).

Дякуємо керівництву та викладачам університетів-партнерів за надані можливості для наших студентів!