Навчаємося разом з UACU в університетах Британії, Канади, Німеччини, та США

Шановні студенти, батьки, викладачі та співробітники!

Ми продовжуємо онлайн-навчання до припинення правового режиму воєнного стану в Україні. Чекаємо на якомога скорішу перемогу України! 

Назараз, члени родини Конкордії – студенти, викладачі, співробітники, випускники – перебувають у різних умовах: вчаться, вчать, працюють, волонтерять, воюють, захищають українські міста та села в територіальній обороні, знаходяться в евакуації.

Зараз до занять онлайн в асинхронному форматі з великою кількістю різних завдань, форумів, кейсів, вправ, відео, вікторин, тестів тощо університет додає можливість відвідувати онлайн-консультації з викладачами за розкладом.

Велику допомогу нам надають наші партнери. Саме зараз наші студенти долучаються онлайн до п’яти предметів від канадського Університету менеджменту, до сьоми предметів від американського університету Конкордія Вісконсин та одного курсу від британського університету Річмонд. Студенти, які внаслідок евакуації опинилися в Німеччині, продовжують навчання в наших німецьких університетах-партнерах. Дуже вдячні нашим партнерам за підтримку.
Сподіваємося, що бакалаври випускного курсу успішно підготують бакалаврські роботи і, що випуск відбудеться своєчасно.

Всім нам успіхів та перемоги! Бережіть себе💛💙