Незабутній досвід – наші студенти взяли участь у виставці Rebuild Ukraine 2023 у Варшаві

Наші студенти, що долучились до розвитку стартапу Business Media Network, створеного під патронатом нашого викладача Генрі Штеренберга,  взяли участь у виставці  Rebuild Ukraine 2023 у Варшаві.

Учасниця виставки студентка ІІ курсу освітньої програми «Міжнародний бізнес» Олександра Крюкова ділиться своїми враженнями:

“Нам була надана чудова можливість бути учасниками виставки Rebuild Ukraine 2023 у Варшаві. Окрім засновників компаній на заході були присутні троє наших студентів.  Я, Олександра Крюкова, Анастасія Флягіна та Дар’я Шафоростова.

Основним завданням студентів на виставці стала участь у роботі на стенді, а також безпосередня перша комунікація з новими компаніями, які виявили інтерес стати частиною нашого проекту.

Дар’я отримала досвід у роботі з медіа та зйомкою інтерв’ю з СЕО багатьох компаній та спікерами двох конференцій.

Анастасія, як асистент СЕО Mayors Club, брала участь у підготовці стенду та роботою на ньому.  

Моя роль, як генерального менеджера компанії BMN LLC – бути представником компанії партнера, який надає digital продукти для Mayors Club, а також контроль роботи стенду та успішне проведення конференцій. 

Нам вдалося особисто познайомитися з багатьма цікавими людьми та представниками як компаній, так і членів урядів різних країн, що позитивно має вплинути на нашу спільну роботу в майбутньому. Ми отримали незабутній досвід!”