Ukraine Global Faculty запрошує на безкоштовну лекцію про Chat GPT

Технічний прогрес вражає з кожним роком все більше і більше. Когось це захоплює, а у когось викликає ряд питань. У будь-якому випадку ми не можемо бути осторонь таких процесів. Їх потрібно вивчати та навчатися брати для себе користь.

Ми відкриємо для вас можливість зануритись у світ штучного інтелекту та прослухати онлайн лекцію професора, директора Центру підприємництва та інновацій у Труласьк бізнес-коледжі Університету Міссурі J. Scott Christianson «Chat GPT».

Дата та час: 25 квітня о 19.00.

У цій лекції ви дізнаєтеся про захоплюючий світ Chat GPT, його ключові особливості та функції; розглянете підходи до створення правильного запиту для взаємодії з моделлю. Також спікер ознайомить з цікавими дослідженнями про вплив Chat GPT і подібних інструментів штучного інтелекту на продуктивність роботи. Крім того зможете почути думки спікера про вплив штучного інтелекту на майбутнє та поділитися своїми.

Запрошуємо взяти участь. Реєструйтесь

Після закінчення живої трансляції лекції ви самостійно зможете згенерувати сертифікат про участь у своєму особистому кабінеті UGF. Опція доступна протягом 3-х днів з дати проведення лекції.