Наша студентка Анастасія:

“Катання на велосипеді – мій улюблений вид відпочинку та водночас чудовий спосіб провести час на свіжому повітрі, а також позайматися спортом. Ось декілька причин, чому я завжди обираю такий вид фізичної активності:

  1. По-перше, катання на велосипеді допомагає зміцнити м’язи ніг, ягодиць та кора.
  2. На додаток, такий вид активності зменшує ризик хвороб.
  3. Крім цього, дана фізична активність покращує кардіоваскулярну систему, адже серце працює інтенсивніше, що може покращити його функціонування та підвищити кровообіг.
  4. Ну і звичайно, такий вид активності дійсно покращує настрій та зменшує рівень стресу.
  5. А також, велосипед – це екологічна альтернатива автомобілю, тому катання на ньому сприяє зменшенню шкідливих викидів в атмосферу.

Таким чином ми дбаємо не лише про себе, а й про навколишнє середовище.

Але важливо застерегти про те, що велосипедистам потрібно бути особливо уважними та обережними в даний час, в умовах війни, коли безпека на дорозі погіршена. Не слід вирушати на прогулянки та екскурсії біля критичної інфраструктури, військових та стратегічних об’єктів. Крім того, існують обмеження на відвідування деяких гірських маршрутів, водних шляхів та лісів у різних регіонах. Тому необхідно заздалегідь ознайомлюватися з правилами та регуляціями, що стосуються конкретних місць, куди ви збираєтеся поїхати, щоб подбати про себе та уникнути порушення.

Бережіть себе!”

Відео