Запрошуємо на серію лекцій aWARe Power у Києві

Реєструйтесь на нашу серію лекцій aWARe Power у Києві!

Хочете підсилити громадський активізм в Україні? Присутність на цій серії лекцій обов’язкова!

Теми лекцій, які ми готуємо для вас:

🔹 Можливості міжнародної співпраці, стажувань та навчань за кордоном – дізнаєтеся, як отримати унікальні можливості для вашого особистого та професійного розвитку.

🔹 Створення власної ГО чи благодійного фонду – отримаєте керівні принципи та потрібні навички, щоб створити і розвивати організацію.

🔹 Комунікаційна стратегія та просування організації в мережі, брендування –  дізнаєтеся про ефективні способи комунікації, які допоможуть вашій організації залучити увагу, підтримку та збільшити свою впливовість.

🔹 Проєктний менеджмент та фінансування – довідайтесь, як керувати проектами і знайти ресурси для їх реалізації. Розберетесь у грантах, фінансовому плануванні та інших аспектах успішного управління проектами.

🔹 Психологічні аспекти громадської діяльності та волонтерської роботи – ми поділимося з вами знаннями і практичними прийомами, які допоможуть вам зберегти енергію та залишатися мотивованими у вашій громадській діяльності.

Дати: 1, 4, 7 та 11 серпня

Місце: Київ, Україна

Не пропустіть цю неперевершену нагоду для навчання, зустрічі з експертами та підвищення вашого професійного рівня!

Посилання для реєстрації знаходиться на нашому сайті. Для кожної лекції необхідна окрема реєстрація. Поспішайте, кількість місць обмежена!

 Maryna Popatenko, Радниця з питань політик та залучення IREX програми Мріємо та діємо – https://forms.gle/GC7qm17KS9qdTkzAA

Юлія Маркхель, засновниця Зробимо Україну Чистою – https://forms.gle/vBgqSm2drDbqGYaR7

 

Information from Facebook