Німецькі партнери допомагають Україні

Німецько-українське товариство економіки та науки та Українсько-американський університет Конкордія допомагають координувати співпрацю Німеччини та України: партнерство між громадами Кляйн-Вінтернгайм (Німеччина) та Маяки (Одеська область, Україна).

 

Julia Romanovska

Суботній вечір у невеликому німецькому містечку Кляйн-Вінтернхайм. Благодійний концерт на допомогу партнерській українській громаді Маяки Одеської області. У залі жодного вільного місця. Люди почали збиратися за годину до початку концерту.

Чудовий хор, оркестр Кляйн-Вінтернхайму, чарівний балет від німецької балетної школи під керівництвом української балерини Ірини Старостіної, українські співачка, скрипалька та піаністка.

Зворушливе відео про життя Маяківськоі громади під час повномасштабного вторгнення, привітання від мера пана Віктора Дяченка. Зал вітає виконавців стоячи. Неймовірна атмосфера єдності з Україною.

На зібрані кошти до Маяків будуть відправлені, як і минулого разу, медикаменти, вітаміни, предмети гігієни, консервована їжа, збагачені протеїном солодощі, одяг, взуття, іграшки, канцелярські та технічні товари тощо.

І саме в цей час ворог готував підступну чергову атаку на Одесу. Щирі співчуття рідним загиблих та одужання постраждалим.

Велика подяка мешканцям Кляйн-Вінтерхайма, меру міста пані Уте Гранольд, Почесному консулу України в Німеччині (Майнц) пану ХансЮргену Доссу, Німецько-українському товариству Deutsch-Ukrainische Gesellschaft e.V. DUG-WW

з економіки та науки з президентом паном Лукасом Августином Lukas Augustin, пані Ірині Старостіній Irina Starostina Ballettschule Mainz за багаторічну співпрацю з Україною та надзвичайну підтримку під час війни.

Дякуємо Асоціації малих міст України з Президентом паном Павлом Козиревим Pavlo Kozyrev, Українсько-американському університету Конкордія Ukrainian-American Concordia University – WIUU з ректором паном Олександром Романовським, меру громади Маяків панові Віктору Дяченку за співпрацю та організаційну підтримку.

Перемоги та миру Україні!

 

Information from Facebook