Німецькі партнери допомагають Україні

Німецько-українське товариство економіки та науки та Українсько-американський університет Конкордія допомагають координувати співпрацю Німеччини та України: партнерство між громадами Кляйн-Вінтернгайм (Німеччина) та Маяки (Одеська область, Україна).

Маяківська Сільрада

Гуманітарна допомога із Німецького міста Кляйн-Вінтернхайм отримала Маяківська громада.

Вельмишановна пані мер Уте Гранольд та мешканці міста Кляйн-Вінтернхайму! Від імені Маяківської громади щиро дякуємо вам за велику підтримку та допомогу нашій громаді, за медичне обладнання, ліки, гігієнічні засоби та кардіограф, що вкрай необхідні для нашої амбулаторії, за дружбу та підтримку в час жорстокої агресії росії проти незалежної України.

Дуже дякуємо Німецько-Українському товариству з економіки та науки на чолі з президентом паном Лукасом Августіном, балетній школі Майнца та пані Ірині Старостіной, Асоціації малих міст та президенту Павлу Козиреву, Директору громадської організації «Волонтерський центр «Пліч-о-пліч Україна» Івану Руміну, Українсько-американському університету Конкордія на чолі з ректором Олександром Романовським, водіям та іншим. Дуже важливими є ваша організаційна допомога, логістична підтримка, комунікаційний супровід, переклад та оперативність прийняття рішень. Дякуємо за великий спектр гуманітарної, інформаційної та медійної допомоги. Освітня складова нашої співпраці також набуває значення.

Особлива подяка пані Юлії Романовській за постійний зв’язок та підтримку на всіх етапах розвитку нашої співпраці з німецькими партнерами.

Сподіваємось, що незабаром зустрінемося з вами під мирним Українським небом! Адже з такими друзями – ми неодмінно переможемо!

Слава Україні!