У ConcordiaUA відбувся другий тур стипендіальної програми HMC Projects в Україні

25 січня 2018 року представники організації «ЕйчЕмСі Проджектс у центральній та східній Європі» («HMC Projects in Central and Eastern Europe») провели відбіркові інтерв’ю британської стипендіальної програми «HMC Projects» в Україні. Стипендіальна програма дає можливість обдарованим українським школярам отримати повну або часткову стипендію на дворічне навчання у приватних школахпансіонах Великої Британії за програмою «шостого класу» із складанням міжнародних випускних іспитів.

 

Відбіркові інтерв’ю проводяться у 14 країнах, завершуючись у середині лютого. Цього року 17 українських конкурсантів дізнаються про результати на початку березня 2018 року. Співбесіду проводили пан Ендрю Боггіс, директор, і д-р Джонатан Волстенхольм, адміністратор HMC Projects. Організатором інтерв’ю з представниками програми з Великої Британії вперше став Українсько-американський університет Конкордія – Національний Координатор HMC Projects в Україні з цього навчального року.

 

Детальнішу інформацію про стипендіальну програму можна знайти на вебсайті ConcordiaUA: https://www.concordia.edu.ua/home/hmc-projects/ або у групі на Facebook «HMC Projects – Ukraine». Якщо у вас є питання, пишіть нам на адресу hmcprojects@uacu.edu.ua.