Любов Жарова – COURSERA & UKRAINIAN AMERICAN CONCORDIA UNIVERSITY

Любов Жарова, доктор економічних наук, професор, завідувачка кафери міжнародних економічних відносин, бізнесу та менеджменту.

Наш університет (Українсько-американський університет Конкордія) долучився до ініціативи, започаткованої багатьма всесвітньовідомими платформами з онлайн-навчання – додаткові можливості під час карантину. 

Тепер студенти та викладачі університету можуть приєднатися через спільну платформу ConcordiaUA-Coursera до курсів і отримати сертифікати після їх успішного завершення. Університет заохочує всіх бажаючих до особистого та професійного росту. Можливості зарахування результатів навчання передбачені офіційними протоколами університету. 

Водночас доступ через університетську платформу до Coursera не означає зосередження виключно на курсах, що відповідають поточній програмі чи предметам, що вже викладалися. Університет та платформа не обмежують прагнень та бажань учасників. Це можливість також спробувати щось нове, опанувати нові предмети (можливо, вас завше цікавила біологія), поглибити знання у вже знайомих сферах, знайти щось цікаве чи просто отримати задоволення від навчання. Для викладачів це ще й можливість ознайомлення з різними підходами до організації навчального процесу і викладання, що в подальшому можуть бути адаптовані до власних курсів.

Карантин – це обмеження в контактах, але розширення можливостей для навчання. Кожен може знайти щось для себе.