Галина Бевзо – Визначаємо стратегію успіху

ВИЗНАЧАЄМО СТРАТЕГІЮ УСПІХУ
Галина Бевзо – Ph.D., завідувачка кафедри загальноосвітніх дисциплін ConcordiaUA

Ну нарешті, перші кроки в доросле життя! Університет обрали, школа от-от закінчиться, ЗНО, літо й ти – студент!..
Коронавірус, самоізоляція, карантин, Всеукраїнська школа онлайн, zoom… У полоні цих слів – усі новини, усі розмови, усі мрії про неймовірне студентське майбутнє. Усі ми – заручники ситуації, а особливо – випускники цього року. Що буде далі? Коли складати ЗНО? Як отримати консультацію про вступ? Як подавати документи? Коли буде відомо, чи зарахують мене? Коли почнеться навчальний рік?
Без паніки, сьогодні ми визначимося з правильною стратегією успіху! Озброївшись Інтернетом, розпочинаємо цей нелегкий бій.

На ЗНО зареєструвалися, точно знаєте відповідь на запитання «Історія України чи математика?». А як щодо професії мрії? В Україні дуже активно популяризують профорієнтаційні організації, курси, платформи, вебінари тощо. Наприклад, Choizy – перша в Україні онлайн-платформа, на якій підлітки можуть дізнатися більше про професії, а фахівці поділитися своїм досвідом з молоддю.

Список омріяних університетів можете озвучити навіть вночі? Чудово, а як щодо їх сайтів? Кожен університет зараз розповідає про умови вступу, перелік потрібних документів тощо. Не завадить зайвий раз передивитися.
Інформацію для абітурієнтів ConcordiaUA можна знайти за посиланням concordia.edu.ua/uk/vstup/.

Не забуваємо про навчання – попереду ЗНО! Величезна кількість ресурсів у вільному доступі – читай, слухай та дивися відео!

Добре діло утіха, коли ділу не поміха – українська народна мудрість нагадує і про дозвілля. Чергуючи навчання та відпочинок, ви уникнете перевтоми. Залучайте родину до приємних сімейних справ – кулінарія, перегляд улюблених фільмів та цікавих майстер-класів.
Пам’ятайте, залишаючись удома, ми збережемо своє здоров’я та здоров’я своїх близьких!