Наукові дискусії до Дня науки в Україні

16 травня в нашому університеті відбувся науковий симпозіум «Наука, інновації та підприємництво» в рамках Днів науки в Україні.

До онлайн – події долучилися американські та європейські колеги, викладачі та студенти, які презентували свої дослідження з актуальних  наукових напрямів. Всього було подано більше 60 тез доповідей.

Учасників конференції привітали та представили свої наукові розробки:

Доктор Елейн Сaрao (США) – доктор філософії (Ph.D.), член Ради директорів Українсько-американського університету Конкордія,  радник ;

Професор Стефан Шупбах (Німеччина) – дипломований фахівець з дизайну, почесний професор промислового дизайну Франкфуртського університету прикладних наук, запрошений професор Українсько-американського університету Конкордія;

Морітц Гунцінґер -Почесний професор і почесний доктор філософії (Німеччина) – експерт з PR (Public Relations);  

Пан Пол Р. Томас (США) – радник ректора Українсько-американського університету Конкордія, відомий бізнес-експерт і лектор у сфері економіки природних ресурсів і міжнародних фінансів.

На симпозіумі виступили наші магістри та бакалаври, які захищали свої наукові дослідження, виконанні під час навчання протягом року: Марина Сєрих, Марина Лубкина, Дар’я Абакшина, Арфія Фатіма, Антон Пріма, Артур Стригун, Артем Яцик, Анастасія Варакута, Влада Михайлова та інші.

До наукової дискусії також залучилися і студенти КНЕУ.

Захід тривав більше 3 годин. Адже дискусії з тем, що булі представлені учасниками, плавно  перетікали в наступні виступи і звісно не могли обійти найбільш нагальні проблеми сьогодення – економічні та соціальні наслідки згортання економік,  роль підприємництва та інноваційних розробок у подоланні кризи.

Можна констатувати, що було започатковано нову університетську традицію – наукові дискусії.

З усіма матеріалами симпозіуму  можна ознайомитися на сайті закладу:

https://www.concordia.edu.ua/uk/conferences/