Удосконалюємо свої знання

Наталя Процун, декан факультету менеджменту та бізнесу, завідувач відділу дистанційної освіти, кандидат економічних наук з  взяла участь у практичних онлайн-тренінгах  в рамках проекту «Цифрова грамотність освітян».  

 Захід реалізовувався за підтримки проекту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні. Тренінг був спільною ініціативою БО БФ «З країни в Україну», освітньої платформи «4 People» та Української Федерації Інформатики.   

Метою заходу було опанування сучасних цифрових технологій в освітньому середовищі, підвищення рівня цифрової грамотності та набуття навичок роботи з онлайн-інструментами в навчанні.

У рамках курсу були запропоновані такі теми:

  1. «Цифрова грамотність освітян як базова складова розвитку інформаційного суспільства», тренер: Толмач М. С., заст. декана факультету дист. навчання КНУКіМ.
    2. «Особливості застосування різноманітних навчальних онлайн-платформ закладами вищої освіти України», тренер – Коцюбівська К. І., канд. техн. наук, завідувач каф. комп. наук КНУКіМ.
  2. «Цифрова грамотність освітян, студентів та школярів на базі інструментів Google», тренери: Толмач М.С., Коцюбівська К.І.

    Проект соціальної дії «Цифрова грамотність освітян» направлений на зниження негативних наслідків пандемії COVID-19 для навчального процесу в Україні і сприяє зменшенню цифрового розриву серед освітян, а також підвищенню рівня цифрової грамотності викладачів.

Новими знаннями Наталія Процун поділилася з викладачами ConcordiaUA.