Олімпіада з ділової англійської мови – 2021 відбулася в онлайн-форматі 24 квітня

24 квітня 2021 року в Українськоамериканському університеті Конкордія пройшла щорічна Всеукраїнська олімпіада з ділової англійської мови. У зв’язку із карантинними обмеженнями в цьому році Олімпіада проходила онлайн з використанням засобів відео-зв’язку. Учасників Олімпіади привітали професор Хендрік Досс, почесний доктор наук, виконавчий директор інтернет-компанії «dosscom» та розробник логотипу УАУК, пані Марина Малигіна, офіційний представник видавництва Pearson Education в Україні, та пан Пол Томас, радник Ректора Українсько-американського університету Конкордія, відомий бізнес-експерт і лектор у сфері економіки природних ресурсів і міжнародних фінансів.

Олімпіада традиційно складалася з двох частин: електронного тесту у віртуальній системі Moodle нашого Центру дистанційного навчання та бізнес-презентації, представленої у вигляді попередньо записаного відео.

У цьогорічній Олімпіаді взяли участь старшокласники з Києва, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Волинської, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, Харківської, Чернігівської, Донецької та Черкаської областей України.