Результати Олімпіади з ділової англійської мови – 2022

Олімпіада з ділової англійської мови – 2022 була проведена дистанційно у суботу 2 квітня. Під час онлайн-відкриття Олімпіади учасників привітали представники адміністрації та викладацького складу Українсько-американського університету Конкордія, а також давні друзі і партнери нашого університету: пані Марина Малигіна, регіональний менеджер та офіційний представник Pearson Education в Україні, наш натхненник, друг і партнер понад п’ятнадцять років, а також пан Пол Томас, радник Ректора УАУК, чільний експерт у галузі економіки природних ресурсів, міжнародних фінансів та оцінки активів підприємств, партнер і президент компанії “Томас і Сімонова”.

Олімпіада традиційно включала дві частини: тестування і ділову презентацію. Тестування відбулося онлайн у режимі реального часу на платформі Moodle Центру дистанційного навчання УАУК у суботу 2 квітня; онлайн-прокторинг здійснювався через програму відео-конференцзв’язку Zoom. Презентації компаній подавалися у вигляді відеозаписів до неділі 3 квітня і оцінювалися досвідченими викладачами англійської та ділової англійської мови, викладачами-предметниками та запрошеними зовнішніми експертами – представниками наших партнерів.

Цьогорічні переможці за рішенням Адміністрації отримають 100%-знижку за умови вступу до УАУК:

І місце: Акопян Карина (м. Запоріжжя, комунальний заклад Запорізької спеціалізованої школи-інтернату “Січовий колегіум”, 11 клас) – 175,30 балів за сумою двох турів. Додаткові нагороди: переможець першого туру (комплексне тестування) – І місце за результатами тестування; переможець другого туру (ділова презентація) – І місце за усну ділову презентацію на тему “Green Ant” зі спеціальною нагородою “Sustainable Development Ambassador”

ІІ місце: Скопиченко Марія (м. Київ, спеціалізована школа №44, 11 клас) – 167,87 балів за сумою двох турів. Додаткова нагорода: переможець другого туру (ділова презентація) – І місце за усну ділову презентацію на тему “Паляниця” зі спеціальною нагородою “Effective Trends Catcher”; ІV місце у рейтингу в першому турі (комплексне тестування)

ІІІ місце: Повстяна Єлизавета (м. Бориспіль, Київська обл., фаховий коледж МНТУ імені Юрія Бугая, ІІ курс) – 167,73 балів за сумою двох турів. Додаткові нагороди: ІІI найкращий результат у першому турі (комплексне тестування); ІІ місце в номінації “Найкраща ділова презентація” у другому турі (Тема: “Angstrem”)

За рішенням Адміністрації учасниці Олімпіади, які посіли IV-VII місця у загальному рейтингу за сумою балів, отриманих за два тури, мають право на знижку в обсязі 75% оплати за навчання за умови вступу до УАУК:

    • Семанишин Віталіна (м. Івано-Франківськ, Ліцей імені Миколи Сабата Івано-Фоанківськоі міської ради, 11 (7) клас) – 164,97 бали
    • Туркот Анастасія (м. Львів, Львівська Лінгвістична Гімназія, 10 клас) – 162,37 бали
    • Дмитрик Марія (м. Харків, Харківська спеціалізована школа №119, 10 клас) – 160,10 балів
    • Годованець Марія (м. Київ, Гімназія міжнародних відносин №323 з поглибленим вивченням англійської мови, 10 клас) – 159,88 балів. Додаткова нагорода: ІІ місце у першому турі (комплексне тестування)

Учасники Олімпіади, які посіли VIII-IX місця у загальному рейтингу за сумою балів, отриманих за два тури, мають право на знижку в обсязі 50% оплати за навчання за умови вступу до УАУК:

    • Хало Олександра (м. Київ, Український Гуманітарний Ліцей, 10 клас) – 147,83 балів
    • Бандура Ілля (м. Бровари, Київська область, БСШ №7, 11 клас) – 133,78 бали

Решта учасників – на знижку в обсязі 25% оплати за навчання.

На платформі Moodle Центру дистанційного навчання УАУК усім зареєстрованим учасникам доступний безкоштовний курс ConcordiaUA_Start для знайомства з Університетом. Там же учасники Олімпіади можуть побачити бали, отримані за кожен із турів.

Ми пишаємося усіма українськими старшокласниками, які взяли участь у цьогорічній Олімпіаді. У відповідь на запити тих, хто не зміг бути присутніми 2 квітня, ми розглядаємо можливість проведення ще одного туру Олімпіади або додаткового змагання з ділової англійської мови пізніше навесні/влітку. Реєструйтеся!

Довідки за телефонами (+380-95) 008-5850 (Нижник Тетяна Володимирівна), (+380-50) 331-4295 (офіс), електронною поштою (info@uacu.edu.ua, tetiana.nyzhnyk@uacu.edu.ua) та у Фейсбук-групі “Business English Competition”

https://www.facebook.com/groups/592785514515189/