Відбувся Літній тур Олімпіади з ділової англійської мови 2022

Літній тур Олімпіади з ділової англійської мови 2022, організований на прохання учасників, які не змогли взяти участь у цьогорічній квітневій Олімпіаді, відбувся дистанційно у суботу 23 липня.

Під час онлайн-відкриття учасників привітали представники адміністрації та викладацького складу Українсько-американського університету Конкордія: пан Пол Томас, радник Ректора УАУК, чільний експерт у галузі економіки природних ресурсів, міжнародних фінансів та оцінки активів підприємств, партнер і президент компанії «Томас і Сімонова», і пані Леся Іщук, доцент кафедри загальноосвітніх дисциплін УАУК і досвідчений викладач ділової англійської мови, що входить до складу журі Олімпіади з часу її заснування.

Додатковий літній тур традиційно включав дві частини: тестування і ділову презентацію. Тестування відбулося онлайн у режимі реального часу на платформі Moodle Центру дистанційного навчання УАУК. Презентації, які готувалися учасниками заздалегідь і були представлені журі у вигляді відеозаписів, будуть оцінюватися протягом тижня.

Імена переможців плануємо опублікувати у суботу 30 липня на інформаційних порталах Українсько-американського університету Конкордія. Результати кожного учасника будуть також доступні на платформі Moodle.