Враження учасниці Олімпіади з ділової англійської мови

Elina Shevchenko сейчас с Tetiana Nizhnik и Нинель Срибной.

Анна Петушкова: як встояти у важкі часи

ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ДІЛОВОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Олімпіада з ділової англійської мови – унікальний конкурс, який Українсько-американський університет Конкордія (ConcordiaUA) проводить з 1999 року. Учасники Олімпіади повинні продемонструвати високий рівень знань і володіння комунікативними навичками з ділової англійської мови.

https://www.concordia.edu.ua/uk/bec/

За рекомендацією вчительки англійської мови Шевченко Е. Б. цього року я взяла участь у Літньому турі Олімпіади з ділової англійської мови – 2022. Олімпіада відбулася дистанційно у суботу 23 липня. Літній тур включав дві частини: тестування і ділову презентацію. Я пройшла тестування онлайн у режимі реального часу на платформі Moodle Центру дистанційного навчання УАУК з онлайн-прокторингом через програму відеоконференції Zoom та була п’ята за результатами. На жаль, цього року у мене не було можливості підготувати презентацію компанії у вигляді відеозаписів, але наступного року я планую пройти обидва тура.

Висловлюю велику подяку Ukrainian-American Concordia University – WIUU та Tetiana Nizhnik за натхнення та цей крутий проєкт!

Information from Facebook