Ділимося досвідом

Наші представники Любов Жарова, доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедрою міжнародних економічних відносин, бізнесу та менеджменту та Наталія Чаплинська, кандидат економічних наук, доцент, декан факультету менеджменту та бізнесу провели онлайн-зустріч з представником Бізнес-школи менеджменту АКСЕНДА ( Канада) Dr. Chehra Aboukinane  M.Sc., M.B.A., Ph.D., P. Eng. Vice President   для обговорення вдосконалення магістерських програм.

Наші навчальні заклади мають  значний досвід співпраці: студенти ConcordiaUA останні два семестри брали участь у програмі мобільності, проводили спільні наукові конференції та інші освітні проєкти.

Зараз АКСЕНДА започатковують магістерські програми. То ж  УАУК з задоволенням поділилися своїм багаторічним досвідом магістерської програми.

На зустрічі окрему увагу було приділено балансу обов’язкових та вибіркових предметів. Також обговорили питання необхідності додавання елементів пов’язаних зі сталим розвитком до програм з підготовки магістрів в галузях економіки, менеджменту і бізнес- адміністрування. В тому числі важливість питань запобіганням зміни клімату, яку наразі є актуальними в підприємництві.