Переможці Олімпіади з ділової англійської мови – 2023

Оголошуємо переможців Олімпіади з ділової англійської мови, що відбулася дистанційно 22 квітня 2023 року.

І місце:

  • Олександр Герасимов (м. Вінниця, комунальний заклад «Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді», 9 клас) – 175.97 балів за сумою двох турів. Додаткові нагороди і досягнення: переможець першого туру (комплексне тестування) – І місце в рейтингу за результатами тестування; IIІ місце у другому турі за усну ділову презентацію на тему «Lumina» зі спеціальною нагородою «Up-to-date idea».
  • Єва Косінова (м. Київ, спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №155 з поглибленим вивченням англійської мови, 11 клас) – 175.46 балів за сумою двох турів. Додаткові нагороди і досягнення: переможець другого туру (ділова презентація); І місце в рейтингу за усну ділову презентацію на тему «Skillspark» зі спеціальною нагородою «WOW effect».

ІІ місце:

  • Вероніка Гайванович (м. Трускавець, Україна / м. Чадка, Словацька Республіка; Словацько-англійська секція при гімназії Джозефа Мілослава Гурбана в Чадці, Словаччина, 10 клас) – 171.60 балів за сумою двох турів. Додаткові нагороди і досягнення: переможець другого туру (ділова презентація); ІІ місце в рейтингу за усну ділову презентацію на тему «Zenith Learning» зі спеціальною нагородою «Maturity & professionalism».
  • Анастасія Сусол (м. Луцьк Волинської області, Луцький ліцей №21 імені Михайла Кравчука, 11 клас) – 165.08 балів за сумою двох турів. Додаткова нагорода: спеціальна нагорода «Sustainable ideas» за ділову презентацію на тему «Green Glow».

ІІІ місце:

  • Богдана Пашук (м. Луцьк Волинської області, Луцький ліцей №21 імені Михайла Кравчука, 11 клас) – 150.67 балів за сумою двох турів. Досягнення: V місце в рейтингу за результатами першого туру (тестування).
  • Марія Годованець (м. Київ, гімназія міжнародних відносин №323 з поглибленим вивченням англійської мови, 11 клас) – 150.08 балів за сумою двох турів. Досягнення: ІІ місце у рейтингу за результатами першого туру (тестування).
  • Уляна Феденко (м. Київ, спеціалізована школа №211 Оболонського району м. Києва, 11 клас) – 149.23 балів за сумою двох турів. Додаткові нагороди і досягнення: спеціальна нагорода «Fresh idea» за презентацію на тему «Culture Hub»; ІV місце у другому турі (ділова презентація).

Переможці Олімпіади отримають 50% (третє місце), 75% (друге місце) або 100% (перше місце) знижки в оплаті за навчання за умови вступу до УАУК. На платформі Moodle Центру дистанційного навчання УАУК кожен учасник Олімпіади може побачити отримані бали. Дипломи і сертифікати будуть надіслані усім учасникам електронною поштою протягом двох тижнів.

Дякуємо усім за участь!