Ukraine Global Faculty запрошує взяти участь у лекції “Computer-Aided Drug Design”

Пропонуємо зареєструватися на онлайн лекцію професора кафедри хімії в Коледжі мистецтв і науки Університету Міссурі, науковця у галузі комп’ютерної біофізики та розробки ліків Dmitri Kireev – «Computer-Aided Drug Design».

Дата та час: 09 листопада о 19:00.

 Короткий опис до лекції:

У цій лекції представлено концепцію комп’ютерного дизайну ліків (CADD) та його роль на різних етапах процесу відкриття нових лікарських засобів. Також будуть розглянуті різні методології CADD, такі як молекулярний докінг, моделювання з використанням вільної енергії та штучний інтелект. Учасники отримають цінну інформацію про трансформаційний потенціал CADD у сучасних фармацевтичних дослідженнях.

Лінк на реєстрацію: https://is.gd/Y9F2B7

Dmitri Kireev — має великий досвід робити у галузі комп’ютерної біофізики, розробці ліків та медико-біологічних наук, фокусуючись саме на комп’ютерному дизайні ліків. Досвід у галузі комп’ютерної розробки ліків здобув під час роботи у міжнародній фармацевтичній компанії Sanofi (м. Монпельє (Франція), де він обіймав посаду керівника відділу розробки ліків  та брав участь у створенні нових лікарських засобів. У 2008 році професор Кірєєв почав працювати в Університеті Північної Кароліни в Чапел-Хілл, де його команда взяла участь у більш ніж 50 проєктах з дослідження та розробки лікарських препаратів. Також в Університеті Північної Кароліни він став співрозробником протиракового препарату MRX-2843, який розпочав клінічні випробування у 2018 році. Його дослідницька діяльність зосереджена на обчислювальній біофізиці та розробці нових підходів CADD, в результаті якої він отримав більше 100 патентів у цій галузі.