Маджавала Макдональд, випускник 2017 року

Навчання в Українсько-американському університеті Конкордія (ConcordiaUA) дало мені можливість отримати дуже хороший фундамент у сфері міжнародного бізнесу та ділового адміністрування. Ступінь бакалавра, що я отримав у ConcordiaUA допоміг мені з легкістю орієнтуватися в області бізнесу, де я працював у відділах маркетингу, досліджень та розробок. Подвійна програма ступеню бакалавр, яку я закінчив, дозволила мені працювати як у державних так і приватних організаціях. Навчання у ConcordiaUA допомагає студентам зрозуміти важливість публічних виступів, навчає основам структури різних форм організацій та підприємств, а також готує кожного студента до кращого майбутнього. Атмосфера в університеті надзвичайно продуктивна і цим завдячуємо:
• висококваліфікованим і досвідченим викладачам;
• університет впроваджує всі останні новинки для навчання;
• в університеті є добре укомплектована бібліотека.
Протягом мого 3-го року навчання мені найбільше сподобалося те, що я мав змогу проходити стажування у різних міжнародник компаніях, таких як Coca Cola, Microsoft, OBV та інших.

Шість місяців після закінчення Українсько-американського університету Конкордія я отримав роботу в компанії Study.Ua, відділ маркетингу. Це одна з найбільших освітніх установ в Україні. Це був спеціально організований літній табір для дітей  віком від 7 до 16 років, де я навчився працювати у команді. Моє життя стало успішним і я зміг розпочати свій власний бізнес. Мій успіх залежав не лише від моїх зусиль, а це також заслуга моїх викладачів, а саме професорів Андрія Дробота, Наталії Процун, Олени Воловик та багато інших. І дякую, що відкрили мені свої двері для навчання в ConcordiaUA, раніше відомому як Українсько-американський гуманітарний інститут “Вісконсінський Міжнародний Університет (США) в Україні”.