Бути студентом ConcordiaUA – це цікаво і пізнавально

Анна Волошина студентка І курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» та міжнародної програми ВВА. Анна одержує студентську стипендію, тому  навчається в університеті безкоштовно. Вона має неодмінну умову такої стипендії – шкільну золоту медаль:

“Привіт! Я Анна. Я студентка першого курсу Українсько-американського університету Конкордія (ConcordiaUA). Чесно кажучи, я пишаюся тим, що стала частиною цієї команди! Насправді, коли я навчалась у школі, я навіть не могла уявити життя в університеті. Це здавалося чимось справді важким і недосяжним через випускні іспити в школі.

Для початку лекції в університеті цікаві та пізнавальні, професори – кваліфіковані спеціалісти і справді люблять свою роботу. Вони подають матеріал чітко і без зайвої інформації, тож у вас не буде жодних проблем для складання іспитів. Крім того, є багато практичних завдань, таких як робота в команді, виконання різних проектів, презентацій тощо. Я помітила, що це чудова можливість опрацювати матеріал та провести час зі своїми однолітками. Більше того, це перші кроки до ділової сфери.

Ще одним визначним моментом є те, що ConcordiaUA забезпечує студентів онлайн-платформою, де ми можемо виконувати домашні завдання, слухати лекції та стежити за майбутніми подіями. Під час карантину там зручно дивитись уроки та розмовляти з професорами. Крім того, ми вже мали можливість здавати зрізи знань на цій онлайн-платформі. Основна перевага полягає в тому, що студент не може обманювати, оскільки існує спеціальний безпечний браузер іспитів, тому він успішно перевіряє знання студентів з предмета.

Соціальне життя в університеті – це унікальна річ. Тут кожен може знайти друзів. На жаль, через карантин ми не маємо можливості брати участь у соціальних заходах, але я впевнена, що незабаром це відбудеться.

На закінчення я хотіла би сказати, що мені подобається бути студентом ConcordiaUA. Тому я докладу максимум зусиль, щоб отримати високі оцінки та отримати важливий досвід, який, безумовно, допоможе мені у найближчому майбутньому.”