Конкурс на заміщення вакантних посад НПП кафедри міжнародних економічних відносин бізнесу та менеджменту

ОГОЛОШЕННЯ

Приватний вищий навчальний заклад-інститут «Українсько-американський університет Конкордія» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад НПП кафедри міжнародних економічних відносин бізнесу та менеджменту.

Вакантні посади:

доцента на 0,5 ставки та на 0,25 ставки;

старшого викладача на 0,5 ставки.

Викладання дисциплін: основи фінансів, бухгалтерський облік, фінансовий облік, управлінський облік. Викладання усіх предметів англійською мовою.

Особи, що бажають взяти участь у конкурсі, подають заяву (за зразком, що додається) на ім’я ректора та копії документів про освіту: дипломів про вищу освіту, науковий ступінь; атестатів про вчене звання (подаються разом з їх оригіналами, які повертаються після здійснення перевірки автентичності їх копій). Претендент також подає особовий листок з обліку кадрів з фотографією та резюме (автобіографію); список публікацій наукових та навчально-методичних праць, оформлених в установленому порядку; документи, які підтверджують: володіння англійською мовою на рівні не нижче В2 за Загальноєвропейськими рекомендаціями з мовної освіти (сертифікат або диплом про вищу освіту, пов’язану із використанням англійської мови); підвищення кваліфікації за профілем кафедри (або предмету викладання) протягом останніх п’яти років (обсягом 6 кредитів ЄКТС); згоду на обробку персональних даних; бути подано інші документи, що засвідчують професійні якості претендента.

Кваліфікаційні вимоги до претендента визначаються Умовами проведення конкурсу: науковий ступінь доктора, кандидата наук (Ph.D); вчене звання; досвід практичної роботи за профілем дисциплін викладання; стаж викладацької роботи не менше 3 років у вищих навчальних; викладання навчальних дисциплін на належному науково-методичному рівні; має навчально-методичні праці та опубліковані наукові праці; володіння новітніми освітньо-педагогічними технологіями; вільне володіння державною мовою та англійською мовою рівня не нижче В2; використання комп’ютерних і мультимедійних технологій, цифрових освітніх ресурсів в освітньому процесі.

Адреса: 01054,м. Київ, вул. Тургенєвська, 8/14, кім.1-4;

офіційний веб-сайт: www.concordia.edu.ua/uk

тел. (044)2361916;   моб. +38(050) 3314295; e-mail: info@uacu.edu.ua

Ел. поштою заява та документи подаються у сканованому вигляді.

Положення про порядок проведення конкурсного відбору науково-педагогічних працівників підчас заміщення вакантних посад  Українсько-американського університету Конкордія, Умови проведення конкурсу, додаткова інформація та кваліфікаційні вимоги до претендентів публікуються для ознайомлення на офіційному сайті у розділі Відділ кадрів.

Строк подання заяв та документів для участі у конкурсі – 3 тижні з для опублікування оголошення 20 вересня 2021 р.