Бажаємо успіхів викладачу нашого факультету д-ру Глібу Буряку в роботі над відновленням економіки України!

Glib Buriak

Незважаючи на титанічні зусилля деяких рестораторів підірвати всі можливості легального і затвердженого виїзду за кордон, нас все таки пустили до Лондона на спільне дослідження з найстарішим Think Tank столиці Об’єднаного Королівства.

Наступний тиждень я у сильній та вже чим лише можна перевіреній компанії буду займатись розробкою програми відновлення та розвитку економіки України і для України. 

Співпрацю з NIESR ми почали ще в березні, останні півроку займались організацією поїздки і зустрічей, все безліч разів переносилось, але все ж таки ми тут.

Чим далі, тим більше відповідальності відчувається. Сьогодні на установчій зустрічі голова Центру почав з того, що ці п’ять робочих днів — лише початок співпраці на довгі роки.

Від себе додам, що мріяв про таку співпрацю з моменту захисту дисертації, у 2010 році. І дуже прикро, що це відбувається на фоні війни. Дуже дивно знаходитися за кордоном у цей час, але тим більше роботи потрібно зробити, щоб надати цьому якнайбільше сенсу.

Окремо напишу про NIESR після їхнього офіційного прес-реліза і покажу наше робоче місце. Для любителів даних, ця організація збирає саму повну макроекономічну інформацію по Британії з 60-х років і тоді ж почали будувати самі точні на сьогодні макроекономічні моделі.

 

Information from Facebook