Завершився фінальний етап відбору українських стипендіатів за британською програмою HMC Projects 2023

27 і 28 січня відбулися відбіркові співбесіди стипендіальної програми для старшокласників HMC Projects. 1 вересня 2023 року переможці розпочнуть навчання у школах-пансіонах Великої Британії за дворічною програмою «шостого класу».

Співбесіди цього року відбувалися у віддаленому режимі. Директор і адміністратор HMC Projects д-р Джонатан Вулстенгоум і представник HMC Projects д-р Росс Стюарт поспілкувалися з двадцятьма українськими школярами з Київської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Львівської, Рівненської, Тернопільської та Донецької областей.

Результати будуть відомі на початку березня, коли організатори програми повідомлять імена школярів, які отримають повні дворічні стипендії. Тоді ж стануть відомі імена учасників, яким запропонують взяти участь у наступному етапі програми – конкурсі на отримання часткових стипендій.

Детальнішу інформацію про стипендіальну програму можна знайти на сторінці Українсько-американського університету Конкордія https://www.concordia.edu.ua/home/hmc-projects/. Якщо у вас є питання, пишіть нам на адресу hmcprojects@uacu.edu.ua.