Працюємо над бакалаврською роботою

Наталія Чаплинська, декан факультету менеджменту та бізнесу, кандидат економічних наук, доцент: 

“16 січня для наших четвертокурсників почався останній семестр на освітніх програмах «Менеджмент», «Менеджмент ІТ», «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародний бізнес». Не дивлячись на те, що в цьому році для них навчання стартувало на два тижні раніше, студенти вже готові працювати далі.

Було проведено різносторонню консультацію з написання бакалаврської кваліфікаційної роботи. Підіймались питання як змістовного наповнення, опрацювання літератури, підготовки бібліографічного опису так, і підбору необхідних аналітичних даних та проведення математичного моделювання в роботах.

Не дивлячись на те, що це не перша зустріч, проте вона була по-своєму цікавою. Були запрошені всі наукові керівники, які могли детально проаналізувати найбільш поширеніші помилки в студентських роботах різних освітніх програм. Було представлено не тільки рекомендації щодо написання другого розділу роботи, проте й також студентам провели маленький майстер-клас з корпоративної етики та підготовки до майбутньої наукової роботи. Дуже викладачі хочуть, щоб наші випускники були багатосторонньо розвинуті та легко орієнтувались в сучасних викликах. А нам, науковим керівникам, залишається побажати майбутнім випускникам продуктивного семестру та успішного написання останнього виду роботи в бакалаврській програмі – випускової кваліфікаційної роботи.”