Як і які курси англійської мови вибрати студенту

Що пропонують сучасні курси англійської мови. Варіанти для студентів. Приклади стандартних та інтенсивних дистанційних курсів.

Курси англійської мови: що пропонують сучасні школи іноземної

Студенти зазвичай мають щільний графік: навчання, роботу або підробіток, додаткові курси, хоббі, спорт, волонтерство тощо. Вклинити у такий розклад заняття на курсах англійської мови може бути проблематично. Гарна новина в тому, що сучасні мовні школи пропонують різноманітні програми та гнучкі методики навчання, щоб кожен студент міг займатися ефективно та комфортно.

Перевірений варіант для студентів — дистанційне навчання. По-перше, він став достатньо звичним, по-друге, не потребує прив’язки до конкретного офісу, іноді навіть і до часу занять. Нижче на прикладі школи Green Forest розглянемо популярні види навчання та які вибрати курси англійської мови.

Варіанти курсів англійської мови: стандарти та інтенсиви 

Щороку Green Forest навчає більше 20 000 студентів від рівня Beginner до Advanced. Популярність школи обумовлена багатьма факторами: інтерактивна платформа та застосунок для навчання, власні онлайн-підручники, авторський контент та навчальні матеріали, різноманіття графіків занять, комунікативна методика навчання та багато іншого. Протягом заняття студенти одночасно вивчають лексику та граматику англійської мови, покращують аудіювання, читання та розмовні навички. 

Ще одна особливість школи — різноманіття групових програм. На їхньому приклади розберемо, які популярні варіанти для навчання має студент:

  • стандартний курс (4 місяці, 3 заняття / тиждень) — протягом 50 занять (2 розмовних заняття в будні, 1 — у вихідний) студент може опанувати цілий рівень. На додаток до основного навчання школа пропонує безкоштовні англомовні івенти щотижня. Це оптимальний варіант для тих, хто хоче підтягнути базові знання чи підвищити рівень;
  • інтенсивний курс (9 тижнів, 4 заняття / тиждень) — протягом 36 занять (4 заняття в будні або 2 у вихідний) можна опанувати цілий рівень. Цей варіант підійде для студентів, яким потрібно швидко оновити знання чи підвищити рівень, підготуватися до переїзду, роботи тощо. Він потребує глибокого занурення у навчання, достатньо часу для самостійної практики. Зазвичай його вибирають студенти з середнім та вищим рівнем англійської. 
  • курс підготовки до IELTS (8 тижнів, 4 заняття / тиждень) — 32 заняття зі спеціалізованою підготовкою до всіх 4-х частин іспиту IELTS. Він підходить для студентів рівнів Upper-Intermediate (B2) і вище, які планують здавати цей іспит. 

Перед початком навчання вам запропонують пройти безкоштовне пробне тестування та перше заняття, вибрати оптимальну програму та графік. Це допоможе визначити ваш поточний рівень та вектор навчання, підібрати оптимальну групу. Більше дізнатися про методику навчання, інтерактивний підручник та загальну атмосферу на уроках можна з офіційного сайту та соціальних мереж школи.